Vad kan jag erbjuda dig som arbetsgivare?

Jag erbjuder handledning till personalgrupper eller enskilda personer utifrån de behov som finns.
Under tider av förändring reagerar och agerar vi alla olika och handledning kan vara en väg att gå för att hitta en gemensam väg framåt, mot företagets nya mål.
För en enskild person kan det handla om att längre sjukskrivning eller byte av arbetsuppgifter som leder till oro och förvirring hos den enskilde. Som handledare hjälper jag personen att hitta sin egen, trygga väg in i det nya.

Förutom det erbjuder jag även friskvård. Även det kan ske i grupp eller enskilt.

För grupper erbjuder jag Qi Gong vilket har positiva effekter i form av rörelser som ger cirkulation och minskar stress. För företag är Medicinsk Qigong helt avdragsgill enligt de nya skattelättnader som gäller för motion och friskvård.

Vill man erbjuda individuell friskvård ger jag Reikibehandling. Av Skatteverket klassas Reiki som rehabiliterande friskvård och är även den avdragsgill för företag. Reiki ger djup avslappning som leder till att man kan lösa upp spänningar, både fysiskt och mentalt. Kroppen och psyket får då möjlighet att återhämta sig och använda sin energi på rätt sätt och läka sig själv. Tankar och känslor får en chans att komma upp till ytan, så att man sedan kan släppa taget om dem.

Vill du veta mer , boka ett möte eller få en offert?